ПОСЛУГИ    КЛІЄНТИ    ЗНИЖКИ    КОНТАКТИ IN ENGLISH 

Пошта
 E-mail

 Пароль


Домени, імена сайтів
Реєстрація доменного імені
.ua
.com.ua
.net.ua
.org.ua
.edu.ua
.ws
.info
.biz
.com
.net
.org
.tv
.kiev.ua
.lviv.ua
.crimea.ua
.dp.ua
.od.ua

*Реєстрацію доменів наших клієнтів забезпечує сервіс DNS.COM.UA
Договір №28/4 CC-D


Сервіси
Управління поштою
phpMyAdmin
Статистика


Довідкова інформація
Український WHOIS
База даних UANIC


Хостинг в Украине: Newsite.com.ua

Як вибирати доменне ім'я
1. Доменна зона
При виборі доменної зони (.com, .net, kiev.ua...) слід враховувати, що зона, по-перше, вказує на географію сайту (.co.uk - Великобританія, .by - Бєларусь, .kiev.ua - Київ, .com.ua - Україна, .com - весь світ, вірогідніше США), а по-друге - на вид діяльності власника сайту, чи самого сайту: .com (комерція), .net (мережива орг., комп.), .org (як правило не прибуткова організація), .gov (урядова) .edu (освітня) і т. д.

Коли ж є потреба поєднати географічну приналежність з видом діяльності, слід вибирати як для України, домени типу .com.ua (українська комерц. організація), .kiev.ua (підходить киянам для приватних сайтів) .edu.ua (рекомендовано для ВУЗів України) і таке ін.

Звісно ніхто не в праві вимагати від Вас, щоб Ви обрали ту чи іншу доменну зону для свого сайту, але пам'ятайте, що зона може говорити про себе сама.

2. Домен
Бажано, щоб домен відповідав назві організації (або ТМ - знаку для товарів та послуг), або прізвищу власника. Гарним доменом є такий домен, коли він є інтуїтивним. Скажімо хтось шукає ваш сайт, знає як називається ваша фірма, і що ви працюєте в Дніпропетровську. В такому разі інтуїтивним буде набрати - www.company.dn.ua.

Також слід враховувати і правила транслітерації слов'янських назв/імен на латиницю. Тому бажано використовувати слова, які пишуться і читаються українською, російсько та англійською мовами приблизно однаково.

Досить небажано використовувати слова, які містять такі специфічні кириличні знаки, як: я, ю, э, ъ, ї, ж, ч, ш, щ і т. д. Приклад: vidrodzhennya.kiev.ua

3. Як перевірити обрану назву домену?
Насправді це не складно. Подзвоніть своїм друзям і продиктуйте їм 1 раз адресу нового сайту. Потім перевірте написане. По кількості помилок Ви зможете вирахувати скільки потенційних відвідувачів свого сайту Ви можете втратити, або навпаки.

 Click and feel Art!!! Зроблено в студії
«Філарт»



bigmir)net TOP 100 Яндекс цитирования    © 2004 - 2006 NEWSITE.COM.UA

Time generation: 0.0053539276123047 s