ПОСЛУГИ    КЛІЄНТИ    ЗНИЖКИ    КОНТАКТИ IN ENGLISH 

Пошта
 E-mail

 Пароль


Домени, імена сайтів
Реєстрація доменного імені
.ua
.com.ua
.net.ua
.org.ua
.edu.ua
.ws
.info
.biz
.com
.net
.org
.tv
.kiev.ua
.lviv.ua
.crimea.ua
.dp.ua
.od.ua

*Реєстрацію доменів наших клієнтів забезпечує сервіс DNS.COM.UA
Договір №28/4 CC-D


Сервіси
Управління поштою
phpMyAdmin
Статистика


Довідкова інформація
Український WHOIS
База даних UANIC


Хостинг в Украине: Newsite.com.ua

Сайт своїми руками
Одразу обмовимось, що мова не йде про створення сайтів на професійному рівні. Проте сайт-візитку, чи просто невеликий сайт, Ви цілком зможете створити самостійно не володіючи навіть основами веб-програмування.

Проектування сайту
До безпосереднього початку роботи підготуйте проект, власне уявіть як сайт має виглядати. Потім напишіть тексти та підберіть фотографії, які ви хочете бачити на власному сайті, все у цифровому форматі.

Створення сайту
Маючи уявлення про структуру, вигляд, мову сайту та підготувавши всі необхідні матеріали для розміщення на ньому, переходьте безпосередньо до його розробки. Тут Ви маєте дві основних альтернативи:

1) Якщо Ви не хочете ні в чому розбиратись, і Вам достатньо однієї сторінки: Ви можете прямо у тому ж текстовому редакторі, де набирали текст, відформатувати наповнення (текст) вашого майбутнього сайту так, як би Ви хотіли це бачити на сайті; додати, коли це необхідно фотографії. Власне Вам треба оформити веб-сайт у текстовому редакторі.

Найбільш поширені текстові редактори дозволяють зберігати текст у форматі веб-сторінки. Зокрема це дозволяє і Microsoft Word. Для цього треба виконати наступну операцію, вибрати в меню "Файл (File)" далі "Зберегти як веб-сторінку (Save as web-page)". Файл слід назвати "index", латиницею, тип файлу вибрати "Веб-сторінка (html)".

2) Якщо Ви готові витратити 2-3 дні і створити багаторівневий сайт з кількох сторінок: Ви можете скористатись однією з багатьох програм візуальних веб-редакторів, таких як: FrontPage, Dreamweaver MX, CuteSITE Builder та ін.

Перевірка сайту
Перед розміщенням сайту в мережі Інтернет, його слід перевірити. Це можна зробити за допомогою Інтернет-браузера, скажімо тим же Internet Explorer чи Netscape.

Все, ваша веб-сторінка готова. Перед розміщення вашого сайту в Інтернет, слід перевірити, щоб ваш стартовий файл мав відповідну назву та розширення: "index.html", це важливо.

Розміщення сайту в Інтернет
Читайте в наступній статті.

 Click and feel Art!!! Зроблено в студії
«Філарт»



bigmir)net TOP 100 Яндекс цитирования    © 2004 - 2006 NEWSITE.COM.UA

Time generation: 0.0055868625640869 s