ПОСЛУГИ    КЛІЄНТИ    ЗНИЖКИ    КОНТАКТИ IN ENGLISH 

Пошта
 E-mail

 Пароль


Домени, імена сайтів
Реєстрація доменного імені
.ua
.com.ua
.net.ua
.org.ua
.edu.ua
.ws
.info
.biz
.com
.net
.org
.tv
.kiev.ua
.lviv.ua
.crimea.ua
.dp.ua
.od.ua

*Реєстрацію доменів наших клієнтів забезпечує сервіс DNS.COM.UA
Договір №28/4 CC-D


Сервіси
Управління поштою
phpMyAdmin
Статистика


Довідкова інформація
Український WHOIS
База даних UANIC


Хостинг в Украине: Newsite.com.ua

Для чого і який потрібен Інтернет-сайт?
Сайт-візитка*
В сучасних умовах веб-сайт сприймається як своєрідний іміджовий мінімум, за наявністю якого все частіше оцінюють рівень солідності організації, чи окремого громадянина, особливо публічної особи. Однак більш важливою, є комунікативна складова будь-якого сайту, практично будь-хто цілодобово може знайти ваші контактні дані і опис вашої діяльності, тобто отримати відповіді на запитання хто Ви є і як Вас знайти.

Для рішення цієї задачі цілком підійде сайт-візитка. Такий сайт зазвичай складається з однієї сторінки (макс. 2-3), де ви можете розмістити свою фотографію (логотип фірми), основні напрямки діяльності, коротке портфоліо (що Ви зробили) і ваші контакти. Оформити це все можна у фірмовому стилі.

Плюси та мінуси:
+ - відіграє основну функцію сайту - комунікативну
+ - сайт-візитку ви можете зробити самостійно
+ - мінімум постійних витрат - всього біля 30 грн. на місяць
− - малий обсяг інформації
+ - номінальне задоволення потреб іміджу


Сайт компанії
Якщо ж компанія зацікавлена не лише в тому, щоб розповісти про своє існування, але й в тому, щоб донести до потенційного клієнта (партнера/інвестора) повну інформацію про себе, інформувати про останні новини, повідомляти про динаміку змін у ціноутворенні (щоденний прайс-лист), розширення/звуження обсягу (асортименту) послуг/товарів і т. п.

У такому разі необхідно створювати "повноцінний" веб-сайт зі своєю внутрішньою архітектурою і логікою розміщення інформації. Скажімо розбити всю інформацію на декілька основних груп типу "Про компанію, Новини, Послуги, Клієнти, Прайс-лист, Контакти", і розмістити всю інформацію на сайті під відповідними розділами меню. Архітектура сайту може бути як однорівнева, так і багаторівнева. Проте не слід захоплюватись поділом інформації на групи і поширенням зайвої інформації. Користувачі не люблять багато клікати (переходити зі сторінки на сторінку) і багато читати не по темі. Це важливо.

Плюси та мінуси:
+ - відіграє основну функцію сайту - комунікативну
− - створення такого сайту вимагатиме окремого фінансування
− - доведеться постійно оновлювати інформацію (мертвий сайт піде іміджу на шкоду)
+ - достатній обсяг інформації
+ - значно повніше задоволення потреб іміджу
+ - може реально допомогти у пошуку нових клієнтів/партнерів


Бізнессайт
Коли ж ви вбачаєте у веб-сайті окрім всього вище наведеного потужний бізнес-інструмент і готові до свідомого інвестування та перебудови всієї інформації, а власне і самої роботи в компанії згори до низу відповідно всіх можливостей технології.

Ви можете об'єднати (створити) внутрішні бази даних на основі веб-системи в одне ціле і створити єдину систему обліку фінансів, інформації, документації, бухгалтерії, надходження товарів, описів товарів чи послуг і т. д. Щоправда Вам доведеться перевести роботу всіх своїх працівників в межі цієї системи, і тоді, саме головне - правильно розмежувати доступ до цієї інформації, скажімо у Вас - повний; зовнішніх користувачів сайту - строки надходження товару і кінцева ціна; у бухгалтерії - початкові ціни, всі проплати; продавців-консультантів - строки надходження, інструкції і внутрішні коментарі і т. д.

Така система, до прикладу, дозволить вашим покупцям абсолютно чітко орієнтуватися в тому коли, якої якості, в якій кількості, з якою ціною, в якому саме магазині з'явиться продукт, що їх цікавить, більше того, вони зможуть не лише максимально планувати свій час і кошти, а й зробити замовлення товару (послуги), та здійснити передплату з/без доставки прямо з домашнього комп'ютера.

Основні операції в компанії виконуватимуться через ваш сайт (веб-систему).



*Хочемо зазначити поділ сайтів на зазначені три категорії є доволі умовним, оскільки, по-перше, не існує єдиного загальноприйнятого стандарту щодо такого поділу, а по-друге, ми свідомо обійшли такі види сайтів як портали, інтернет-газети та ряд ін., оскільки ті, хто ними займаються зазвичай добре розуміють завдання та типологію сайтів.

 Click and feel Art!!! Зроблено в студії
«Філарт»



bigmir)net TOP 100 Яндекс цитирования    © 2004 - 2006 NEWSITE.COM.UA

Time generation: 0.018370866775513 s